Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να περιηγηθείτε στη σελίδα μας!
Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησης σας
20% Off

El Toro Puros Dark

Δεν υπάρχουν πόντοι ανταμοιβής για αυτό το προϊόν, επειδή υπάρχει ήδη έκπτωση.

Νέο προϊόν

Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας το ίδιo αυθεντικό μείγμα καπνού Αβάνας, με το αρχικό Puros. Προσθέσαμε μια ιδέα βιολογικής σοκολάτας, καφέ και όλη τη μαεστρία μας.

Ακολουθώντας την παράδοση των El Toro, η House Of Liquid έχει δημιουργήσει ένα ακόμη αυθεντικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης.


Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιορισμένη προσφορά

5,77 €

7,22 €

To προϊόν είναι προς το παρόν μη διαθέσιμο

Προσθήκη για σύγκριση

 
Περισσότερες πληροφορίες

Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας το ίδια αυθεντικό μείγμα καπνού Αβάνας, με το αρχικό Puros. Προσθέσαμε μια ιδέα βιολογικής σοκολάτας, καφέ και όλη τη μαεστρία μας.

Ακολουθώντας την παράδοση των El Toro, η House Of Liquid έχει δημιουργήσει ένα ακόμη αυθεντικό καπνικό υγρό αναπλήρωσης. Να είστε βεβαίοι, το Puros Dark είναι ένα καθαρό καπνικό υγρό με τις γεύσεις της σοκολάτας και του καφέ να ενισχύοουν απλώς την ξηρότητα του φυσικού καπνού. Καθώς το ανοίγετε ένα απαλό και πολύ ευχάριστο αυθεντικό άρωμα καπνού θα οδηγήσουν τις σκέψεις σας σε φύλλα καπνού να στεγνώνουν και παλιά καπνοπωλεία.

Διαθέτει καθαρή και ακατέργαστη γεύση, γεμάτη με διάφορα χαρακτηριστικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλη την ημέρα και τη νύχτα, διότι αυτό το υγρό δεν καταστρέφει τους ατμποποιητές και τις αντιστάσεις του. Η ξηρότητα του το καθίστα τέλεια συνοδεία σε γεύματα, πότο και εκλεκτούς καφέδες.

Το Puros Dark είναι ένα θαυμάσιο καπνικό υγρό  που ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα υγρά της El Toro , είναι πολύ κοντά στην πραγματική εμπειρία και εξαιρετικά εθιστικό. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών παραγωγής του, έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη και η all day επιλογή σε ένα μεγάλο αριθμό ατόμων της ομάδας παραγωγής της House of Liquid.

Μπορεί να είναι ένα δυνατό καπνικό υγρό, αλλά με εξαιρετική και άκρως εξελιγμένη γεύση που δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα συνθετικά υγρά αναπλήρωσης που κυκλοφορούν στην αγορά!

Διατίθεται σε Συσκευασίες :

Single Pack (1 x 10 ml) 10 ml
Three Pack  
(3 x 10 ml) 30 ml

This-product-contains-nicotine-tab-vapeb

 
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

8 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

Είδατε Πρόσφατα

Μενού

Συγκρίνετε 0