Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να περιηγηθείτε στη σελίδα μας!
Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησης σας

Κατασκευαστές

Κορυφαία Προϊόντα

Αντικείμενο Διαγωνισμού

Η εταιρία με εμπορικό σήμα «PPplast» με έδρα την Θεσσαλονίκη (λεωφόρος OXI 11), Α.Φ.Μ. 104401232, Δ.Ο.Υ. Δ’ Θεσσαλονίκης που ασχολείται με το εμπόριο ειδών ατμιστού, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος - eshop Vapebay.gr, (εφεξής καλούμενη ο “Διοργανωτής”), προκηρύσσει διαγωνισμό με τίτλο “Διαγωνισμός VAPEBAY - Ηλεκτρονικό Τσιγάρο Pod νέας γενιάς, NAUTILUS ή NEXUS! ” ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω της εταιρικής της σελίδας στο Facebook (Vapebay.gr) (εφεξής η “Σελίδα”). Ο Διαγωνισμός προκηρύσσεται στα πλαίσια προώθησης των προϊόντων που παρέχει ο Διοργανωτής (εφεξής τα “Προϊόντα”)

 

Δικαίωμα Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όσοι διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και είναι ηλικίας άνω των 18 ετών. Οι Συμμετέχοντες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την ορθή υποβολή των στοιχείων τους.  

 

Αποκλεισμός Διαγωνιζόμενων

Αποκλείονται από τον διαγωνισμό όσοι ανήκουν στις παρακάτω περιπτώσεις:

α. συνεργάτες του Διοργανωτή

β. πρόσωπα συγγενικής σχέσης α' και β' βαθμού με τους συνεργάτες

γ. σύζυγοι των συνεργατών

Διάρκεια Διαγωνισμού

Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται σε 15 μέρες και για την περίοδο από την 19/7/2019 και ώρα 12:00μ.μ. (εφεξής η “Έναρξη του Διαγωνισμού”), έως και την 3/8/2019 και ώρα 12:00μ.μ. (εφεξής η “Λήξη του Διαγωνισμού”). Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να επεκτείνει ή να μειώσει τη διάρκεια του υφιστάμενου διαγωνισμού για εύλογη αιτία, μετά από σχετική ανακοίνωση στη Σελίδα.

Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό

Ο κάθε ενδιαφερόμενος για την έγκυρη συμμετοχή του στον διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα εισόδου που περιλαμβάνει τα παρακάτω βήματα:

❶ Ονοματεπώνυμο

❷ Εmail

❸ Επιλογή συσκευής

❹ “Like” - “Μου αρέσει” στη σελίδα Vapebay.gr (Εαν έχετε ήδη κάνει LIKE στη σελίδα μας, παραλείψτε αυτό το βήμα)

❺ “Follow” - “Ακολουθήστε μας” στο Instagram (Εαν δεν έχετε λογαριασμό Instagram, παραλείψτε αυτό το βήμα)

❻ Κλικ στο τετραγωνάκι ‘’Συμφωνώ με τους Όρους του Διαγωνισμού’’

❼ Είσοδος στη Κλήρωση


 

 

 

❽ Αφού συμπληρώσετε σωστά τη φόρμα εισόδου, θα λάβετε μήνυμα “Επιτυχημένης Συμμετοχής στον Διαγωνισμό” και θα σας ανοίξει ένα παράθυρο κοινοποίησης του Διαγωνισμού μας στο Facebook.

✔ Πατήστε “Δημοσίευση στο Facebook” και αυτομάτως θα λάβετε μια επιπλέον (Bonus) συμμετοχή στον διαγωνισμό για να έχετε περισσότερες πιθανότητες να είστε εσείς ο νικητής!

 

✔ Εναλλακτικά μπορείτε να λάβετε μια επιπλέον (Bonus) συμμετοχή στον διαγωνισμό, πατώντας τα κουμπιά “Share” και “Send” στο Facebook!


Η συμμετοχή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα παραπάνω χρονικά όρια τα οποία αναφέρονται στον 4ο ανωτέρω όρο.  

 

 

Πληροφορίες

για τη συσκευή NAUTILUS θα βρείτε   εδώ -> Nautilus AIO Pod
για τη συσκευή NEXUS θα βρείτε   εδώ -> Nexus AIO Pod

Σχετικό βίντεο για τη συσκευή NAUTILUS θα βρείτε   εδώ -> Nautilus Video
Σχετικό βίντεο για τη συσκευή NEXUS θα βρείτε   εδώ -> Nexus Video

Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν υφίσταται οποιαδήποτε χρέωση, υποχρέωση αγοράς προϊόντος ή περαιτέρω διαδικασία. Τα αρχεία τα οποία θα τηρεί ο Διοργανωτής, ή τρίτο πρόσωπο, κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, με τα ανωτέρω στοιχεία των συμμετεχόντων θα συνιστούν πλήρη απόδειξη αναφορικά με τη λήψη οποιασδήποτε συμμετοχής στο Διαγωνισμό από το σύστημα του Διοργανωτή ή του εν λόγω τρίτου προσώπου και την εγκυρότητα της συμμετοχής αυτής.

Δώρα

Από τη κλήρωση, θα προκύψει ένας τυχερός-ή και ένας (1) επιλαχόντας-ούσα.
Ο τυχερός εφόσον έχει επιλέξει το ηλεκτρονικό τσιγάρο NAUTILUS,
θα κερδίσει ένα (1) πλήρες ΚITNAUTILUS AIO POD που περιλαμβάνει:

1* Aspire Nautilus AIO Kit (Χρώμα Ασημί)
2* Αντιστάσεις Nautilus BVC 1.8ohm και BVC 1.8ohm NS (για Άλατα Νικοτίνης)
2* O’rings
1* Τάπα σιλικόνης
1* Καλώδιο Micro USB
1* Εγχειρίδιο χρήσης

ή εφόσον έχει επιλέξει το ηλεκτρονικό τσιγάρο Nexus,
θα κερδίσει ένα (1) πλήρες ΚITNEXUS AIO POD που περιλαμβάνει:

1* Vaporesso Nexus Kit 650mAh (Χρώμα Πορτοκαλί)
1* Αντίσταση NX 1 ohmCCELLCoil
1* Αντίσταση NX1 ohm coil (Προεγκατεστημένο)
1* Καλώδιο φόρτισης USB
1* Εγχειρίδιο χρήσης

Τα Δώρα είναι προσωπικά και ο-η νικητής-τρια του Διαγωνισμού αυτού, δεν έχει το δικαίωμα ανταλλαγής του με χρήματα ή αντικαταστάσιμα αυτού αντικείμενα. Ο-Η νικητής-τρια δε, οφείλει να συμπεριφέρεται νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. 

 

Τρόπος Ανάδειξης Νικητή-τριας Διαγωνισμού

Ο (1) νικητής-τρια και ο ένας (1) επιλαχόντας-ούσα θα ανακηρυχτούν μετά από διαδικασία κλήρωσης. Η σχετική κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω της εφαρμογής woobox και θα πραγματοποιηθεί στις 3-8-2019 και ώρα 15:00μ.μ. Στην εν λόγω κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή-τριας του Δώρου θα υποβάλλεται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών βάσει των ανωτέρω.  

 

Ενημέρωση Κατακύρωσης Αποτελέσματος Διαγωνισμού & Παράδοση Δώρου

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στην Σελίδα Facebook του Διοργανωτή (Vapebay.gr) στις 4-8-2019 και θα ειδοποιηθεί άμεσα με προσωπικό μήνυμα ο νικητής-τρια μέσω της Σελίδας. Ο-Η νικητής-τρια παρέχει τη συναίνεση και εξουσιοδότησή του στο Διοργανωτή, για προωθητικούς σκοπούς του Vapebay.gr, καθώς και για τους σκοπούς της προβολής του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του, να προβάλει τα στοιχεία του, να χρησιμοποιήσει τα ονόματα και τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων και του νικητή, τις φωτογραφίες που ανεβάζουν και του δώρου προς τον νικητή, μέσω προβολής, δημοσίευσης και αναπαραγωγής στον ηλεκτρονικό τύπο, στον ιστότοπo του www.vapebay.gr και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του διαδικτύου, όπως το Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, καθ' όλη τη διάρκειά του ή και μεταγενέστερα. Για ενδεχόμενο μη εύρεσης νικητή, ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να παρέχει το Δώρο στον-ην επιλαχών-ούσα κατά σειρά προτεραιότητας του διαγωνισμού. Ο νικητής θα πρέπει να αποστείλει μέσω προσωπικού μηνύματος στη Σελίδα τα πλήρη στοιχεία του για να μπορέσει να παραλάβει το Δώρο.

 

Εγκυρότητα συμμετοχής  

Για την ανάδειξη του νικητή του Διαγωνισμού θα υποβάλλονται το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών. Ως «έγκυρη συμμετοχή» κατά τα ανωτέρω, νοείται οποιαδήποτε συμμετοχή στον Διαγωνισμό για την οποία ισχύουν όλα τα κατωτέρω:  

(α) έχει υποβληθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που περιγράφεται στο άρθρο 5 ανωτέρω,  

(β) δεν αποτελεί, κατά την κρίση του Διοργανωτή ή /και των τυχόν τρίτων που ενεργούν κατ’ εντολή και για λογαριασμό του, προϊόν παράνομης τεχνικής επιρροής από τον συμμετέχοντα ή τρίτο στα συστήματα του Διοργανωτή ή / και των εν λόγω τρίτων ή εν γένει απάτης ή αθέμιτης παρεμβολής του συμμετέχοντα ή τρίτου και  

(γ) έχει υποβληθεί και έχει καταχωρηθεί στα συστήματα του Διοργανωτή ή / και των εν λόγω τρίτων, εντός του χρονικού διαστήματος από την Έναρξη του Διαγωνισμού μέχρι τη Λήξη του Διαγωνισμού.  

 

Ευθύνη

Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Επιπλέον ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για την προσβασιμότητα στο διαδικτυακό τόπο καθώς είναι πέραν της σφαίρας επιρροής του. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλήψεις του από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δεν εκτείνεται σε τυχαία γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας που συντρέξουν στο πρόσωπο του Διοργανωτή.

 

Διευκρινίσεις

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό, οποιοσδήποτε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει με το Διοργανωτή μέσω μηνύματος στη Σελίδα του Διοργανωτή στο Facebook (Vapebay.gr).

 

Δημοσιότητα  

Οι όροι συμμετοχής του Διαγωνισμού έχουν αναρτηθεί στο eshop Vapebay.gr και στην Σελίδα του Διοργανωτή στο Facebook.

 

Προσωπικά Δεδομένα  

Ο Διοργανωτής διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό μέχρι την ολοκλήρωση διαδικασίας ανάδειξης νικητή, παράδοσης των Δώρων, διαφήμισης των νικητών και των Δώρων και μετά καταστρέφονται.

 

Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων  

Ο Διοργανωτής δικαιούται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της διάρκειας του Διαγωνισμού), ενημερώνοντας σχετικά μέσω της Σελίδας (Vapebay.gr), με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία  

Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τον Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook    

Το facebook απαλλάσσεται πάσας ευθύνης για τη διεξαγωγή του παρόντος Διαγωνισμού.    

 

Αποδοχή των όρων

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.


Είδατε Πρόσφατα

No products

Μενού

Συγκρίνετε 0