Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να περιηγηθείτε στη σελίδα μας!
Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησης σας

Κατασκευαστές

Κορυφαία Προϊόντα

Vapebay-security-gr.png

Ασφάλεια

Ασφάλεια Πληρωμών

Το Vapebay θεωρεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων ως υποχρέωση. Γνωρίζουμε την ευθύνη μας να διατηρήσουμε ως εμπιστευτικές οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικές με τους πελάτες μας περιέλθουν στην κατοχή μας είτε μέσω του newsletter είτε μέσω της πληρωμής σας. Προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με υψηλών προδιαγραφών ασφάλεια, τόσο κατά την παραλαβή των δεδομένων, όσο και κατά τη διάρκεια της διατήρησης των δεδομένων.

Το Vapebay χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Το Vapebay χειρίζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια και μετά την παραγγελία σας. Κάποια δεδομένα πρέπει να παραμείνουν στο σύστημα μέχρι την αποστολή των προϊόντων ή και αργότερα. Τα δεδομένα αυτά εγκαθίστανται σε εξυπηρετητές ασφαλείς στους οποίους πρόσβαση έχουν μόνο πιστοποιημένοι συνεργάτες μας. Τα συστήματα αυτά δεν επικοινωνούν απευθείας με το Internet για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας.
Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Ολες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank. Μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια μέσω του συστήματος ALPHA BANK που διαθέτουμε, να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας. Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας, αναλαμβάνεται από την τράπεζα ALPHA BANK, εξασφαλίζοντάς σας την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας.
Δεκτές γίνονται όλες οι πιστωτικές κάρτες :

Visa
MasterCard
Maestro
American Express
Diners Club

           


Το Vapebay δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να τα καταχωρείτε εκ νέου κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για αγορές από το Vapebay.


Πληρωμή με ψηφιακό πορτοφόλι (Digital Wallet)

Το Vapebay σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής με ψηφιακό πορτοφόλι (Digital wallet) μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass της ALPHA BANK.
Το ψηφιακό πορτοφόλι  MasterPass της ΑLPHA BANK προσφέρει ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας και αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών :

American Express
Visa
MasterCard
Diners Club

            Master Pass Alpha Bank_payment_vapebay.j


Με το MasterPass, οι online πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, ενώ η διαδικασία των συναλλαγών είναι ιδιαίτερα απλή. Επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής το MasterPass, συνδέεστε απευθείας στο ψηφιακό πορτοφόλι που έχετε δημιουργήσει στην τράπεζα συνεργασίας σας και επιλέγετε την κάρτα που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για την πληρωμή. Δεν απαιτείται η πληκτρολόγηση των στοιχείων της κάρτας σας, καθώς αυτά βρίσκονται ήδη αποθηκευμένα με ασφάλεια στο ψηφιακό σας πορτοφόλι και δεν γνωστοποιούνται στο Vapebay.

Master%20Pass%20Alpha%20Bank_payment_vap

Pay Pal

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και το Vapebay δεν έχει καμμία πρόσβαση σε αυτά. Για να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τη πιστωτική σας κάρτα, απλά επιλέξτε το PayPal και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται.

paypal-payment-vapebay.jpg

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Ουσιαστικά πληρώνετε τον εκπρόσωπο της εταιρίας courier που έρχεται στο χώρο σας ή τον υπάλληλο τους στο τοπικό κατάστημα την ώρα που σας παραδίδεται το δέμα. Στην περίπτωση της αντικαταβολής δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε πιστωτική κάρτα ή να καταθέσετε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κατάθεση σε τράπεζα

Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μία απλή μεταβίβαση χρημάτων. Ουσιαστικά προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού ποσού που παρουσιάζεται στο καλάθι αγορών αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, το σύστημα της εταιρίας μας θα ενημερωθεί αυτόματα (μέσω e-banking) και η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή. Στη περίπτωση της τραπεζικής κατάθεσης δεν θα χρειαστεί να δώσετε μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρίας courier ή τον υπάλληλο του τοπικού καταστήματος, καθώς η παραγγελία σας θα έχει ήδη εξοφληθεί. Παρακαλώ σημειώστε πως αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν διαπιστωθεί πως η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί (μετά την κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας).

Σημείωση:

- Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας.

- Στην περίπτωση που η κατάθεση του ποσού πραγματοποιηθεί από τράπεζα του εξωτερικού είτε με web banking, είτε σε φυσικό κατάστημα παρακαλούμε σημειώστε ότι: Ισχύει επιπρόσθετη επιβάρυνση 3€ που οφείλεται σε επιπλέον τραπεζικές χρεώσεις. Το συνολικό ποσό που θα πρέπει να κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό του Vapebay είναι το τελικό ποσό της παραγγελίας σας συν την τραπεζική επιβάρυνση των 3€.

- Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στο: [email protected]

Alpha Bank

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΡΑΙΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Αρ. Λογαριασμού709002002009951
IBANGR13 0140 7090 7090 0200 2009 951
Swift CodeCRBAGRAAXXX

Είδατε Πρόσφατα

No products

Μενού

Συγκρίνετε 0