Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να περιηγηθείτε στη σελίδα μας!
Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησης σας

Κατασκευαστές

Κορυφαία Προϊόντα

Bo Vaping System 

Bo Vaping System

bo-intro_logo.png

BO VAPING: ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ

intro-simplicity-icon.png

  Απλότητα

Το BO vaping είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο το οποίο περιμένατε όλοι όσοι θέλετε να κόψετε το κάπνισμα:

Ελαφρύ, συμπαγές και εύκολο στη χρήση ecig, χωρίς κουμπιά ή διακόπτες.

Υγρά αναπλήρωσης με ή χωρίς νικοτίνη, σε προγεμισμένες σφραγισμένες αμπούλες/pods.

Ευρεία επιλογή γεύσεων που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις οποιουδήποτε ατμιστή ή οποιονδήποτε επιθυμεί να σταματήσει το κάπνισμα.

Οι BO αμπούλες είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 16 γεύσεις διαφορετικών e-liquids όπως καπνός, μέντα, φρούτα, ποτά, κοκτέιλ και αυτά σε 3 επίπεδα νικοτίνης 0,8 και 16mg.

intro-security-icon.png  Ασφάλεια

Όλα τα υγρά αναπλήρωσης κατασκευάζονται στη Γαλλία και συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας για να σας επιτρέπουν να ατμίζετε με ασφάλεια.

Το BO είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και θα σας βοηθήσει να σταματήσετε το κάπνισμα με διάφορα επίπεδα νικοτίνης και πυκνούς ατμούς.

Αρκετά Ecig caps systems έχουν αναδυθεί στην παγκόσμια αγορά, αλλά το Bo vaping διακρίνεται από την ποιότητα κατασκευής,την ευκολία χρήσης, τη μεγάλη ποικιλία γεύσεων στα υγρά και το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα άτμισης, που θα σας επιτρέψει να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο γρήγορα και αποτελεσματικά.

intro-freedom-icon.png  Ελευθερία

Όλα τα προϊόντα BO Vaping είναι διαθέσιμα στη Γαλλία και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, ώστε να είστε βέβαιοι ότι θα βρίσκετε πάντα ΒΟ ηλεκτρονικά τσιγάρα και ΒΟ e-liquid αμπoύλες, όπου κι αν βρίσκεστε.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την ποιότητα του BO vaping ecig και για να σας το αποδείξουμε προσφέρουμε σε όλες τις συσκευές BO One ecigs, ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ. Αν πέσει ή σπάσει ή καταστραφεί το BO σας, θα σας το αντικαθιστούμε με ένα ολοκαίνουριο. Όσες φορές και αν συμβεί αυτό… Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να αγοράσετε άλλο ηλεκτρονικό τσιγάρο μόλις αγοράσετε το πρώτο σας BO.

Έχουμε σκεφτεί τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την απόδοση των προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας άψογη λειτουργία καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Ελπίζουμε σύντομα να σας προσμετράμε ανάμεσα στους πιστούς χρήστες του ΒΟ, για να ανακαλύψετε εκ νέου την απόλαυση του ατμίσματος!

                                                                                      

BO-vaping-Category-tab-3.png  %CF%84%CE%B5%CF%83%CF%84.png  BO-vaping-Category-tab-2.png
            

Είδατε Πρόσφατα

No products

Μενού

Συγκρίνετε 0