Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να περιηγηθείτε στη σελίδα μας!
Καταχωρίστε την ημερομηνία γέννησης σας

Innokin Zenith Plex 3D Mesh 0,48ohm Coil

Με την αγορά αυτού του προϊόντος μπορείτε να συλλέξετε μέχρι και 2 πόντους επιβράβευσης. Το καλάθι σας θα είναι συνολικά 2 πόντους επιβράβευσης που μπορούν να μετατραπούν σε κουπόνι των 0,10 €.

Νέο προϊόν

Η αντίσταση PLEX3D διαθέτει ένα τρισδιάστατο Mesh πλέγμα, οι καινοτόμες αυτές αντιστάσεις χρησιμοποιούν ένα ειδικό υλικό θέρμανσης Plex3και σε συνδυασμό με τα μικρά αυλάκια που διαθέτει κατά μήκος του πλέγματος επιτρέπουν την ταχύτερη ροή και θέρμανση του υγρού αναπλήρωσης.

zenith-plex3d-coil-048ohm-2-vapebay.jpg

Περισσότερες λεπτομέρειες

2,42 €

- +

Προσθήκη για σύγκριση

 
Περισσότερες πληροφορίες

Innokin Zenith Plex 3D Mesh 0,48ohm Coil

Η Innokin Zenith Plex 3D Mesh 0,48ohm Coil είναι μια νέα αντίσταση από την Innokin, 3D πλέγματος με σχεδιασμό για ταχύτερη ροή και θέρμανση του υγρού αναπλήρωσης. Η αντίσταση PLEX3D διαθέτει ένα τρισδιάστατο Mesh πλέγμα, οι καινοτόμες αυτές αντιστάσεις χρησιμοποιούν ένα ειδικό υλικό θέρμανσης Plex3D και σε συνδυασμό με τα μικρά αυλάκια που διαθέτει κατά μήκος του πλέγματος επιτρέπουν την ταχύτερη ροή και θέρμανση του υγρού αναπλήρωσης. Με το σύστημα αυτό η αντίσταση εξαλείφει τις πιθανότητες για Dry Hit και αυξάνει την διάρκεια ζωής της αντίστασης.

Η ωμική αντίσταση της PLEX3D είναι 0.48ohm.

Συμβατό με:

  • Zlide
  • Zenith MTL
  • Zenith MTL D22

αναλώσιμα-συνθέσεις-συμβατά

4 προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Μενού

Συγκρίνετε 0