Πληρωμή προϊόντων

Τρόποι πληρωμής:

 • Αντικαταβολή
  Η πιο δημοφιλής μέθοδος. Εξοφλείτε την παραγγελία σας στον courier που θα την παραδώσει στο χώρο σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 3.60 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
 • Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
  Αν θέλετε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα, η πληρωμή γίνεται μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας της ALPHA BANK. Καμία επιπλέον χρέωση. Δεχόμαστε Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners Club
      
payment-options-vapebbay
 • Με ψηφιακό πορτοφόλι
  Το Vapebay σας δίνει την δυνατότητα πληρωμής με ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας πληρωμών MasterPass της ALPHA BANK.
  Το ψηφιακό πορτοφόλι  MasterPass της ALPHA BANK προσφέρει ακόμη περισσότερη ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια, κατά την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας και αποδέχεται όλες τις κάρτες πληρωμών American Express, VisaMasterCard, Diners Club.     
 • Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση στην τράπεζα θα σας ενημερώσουμε με email
  όταν λάβουμε τα χρήματα.
  Η διαδικασία της ετοιμασίας της παραγγελίας σας ξεκινάει μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού, γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία της παραγγελίας μπορεί να διαρκέσει λίγο παραπάνω. Κατά την επιλογή σας “Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό”, τα έξοδα τραπεζικών συναλλαγών επιβαρύνουν τον πελάτη. Σας παρέχουμε όλα τα στοιχεία των λογαριασμών κατάθεσης.
 • Με Paypal
  Ο πιο ασφαλής τρόπος συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη πληρωμή σας είτε με το δικό σας λογαριασμό Paypal αλλά και με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.
  Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, το σύστημα της εταιρίας μας θα ενημερωθεί αυτόματα (μέσω e-banking) και η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή.

Σημείωση:

-Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε ενημερώστε μας με email στο: sales@vapebay.gr

Σας παρέχουμε όλα τα στοιχεία των λογαριασμών κατάθεσης.*

*Η διαδικασία της ετοιμασίας της παραγγελίας σας με την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού,γεγονός που σημαίνει ότι η διαδικασία της παραγγελίας μπορεί να διαρκέσει λίγο παραπάνω.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ: ΡΑΙΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΡΑΠΕΖΑ: Alpha Bank
 GR13 0140 7090 7090 0200 2009 951
ΤΡΑΠΕΖΑ:ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR89 0172 2030 0052 0302 8124 305
ΤΡΑΠΕΖΑ:ΕΘΝΙΚΗ
GR66 0110 2120 0000 2124 0225 645

Τυχόν έξοδα εμβάσματος βαρύνουν τον πελάτη, θα πρέπει το ποσό να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας.